dimecres, 23 de desembre de 2015

Escriu amb el cor

Navegant per Internet he trobat aquest fragment de la pel·lícula "Descubriendo a Forrester".  
La proposta és: escriu sense pensar i després ja vindran les correccions... Alguna vegada hem parlat d'això a classe i crec que aquest és un bon exemple.


Algunes frases que criden l'atenció: "No es pensa, això ve després 
Escriu el teu primer esborrany amb el cor i torna'l a escriure amb el cap.
La primera clau de l'escriptura és ... escriure, no pensar ..." 

Sinopsi de la pel·lícula: Jamal Wallace, un noi brillant originari del Bronx, reb una beca per estudiar en un prestigiós centre. Li van donar la beca pel seu gran talent com a jugador de bàsquet, però quan va estar fora del seu ambient, envoltat de nois i noies rics amb els que no s'entén, sent pràcticament l'únic estudiant de color en aquell centre, i sense la bona trajectòria educativa dels seus companys, Jamal està visquen una etapa molt difícil de la seva vida. 
Un novel·lista solitari i amargat llegeix un missatge ple de vitalitat i energia i decideix buscar el seu talentós autor. Quan coneix a Jamal, descobreix en ell un enorme potencial literari, i l'ajuda a polir els seus talents artístics. A mesura que Jamal aprofundeix en la seva educació literària descobreix que pot ser un gran escriptor o un gran esportista. 

Què en penseu?


Font: Conspiración de lectores           Crea y aprende con Laura

9 comentaris:

 1. Jo crec que per ser un bon escriptor has d'escriure amb el cor i després amb la ment per corregir les faltes d'ortografia

  ResponElimina
 2. Hola,
  A mi aquest tros de pel.licula m'agrada perquè trobo que és veritat i... no se perquè ... ai! no se com explicar-me!... que m'agradat molt...


  Sandra ;)

  ResponElimina
 3. Jo crec que es molt interessant perquè ens ensenya a com escriure primer sense pensar amb el cor i després pensant amb la ment i aixi surt una bona redacció.

  POL

  ResponElimina
 4. A mi em sembla que per ser d'un altre color no significa que no sàpigues escriure. Escriure amb el cor és més bonic que el pensen.
  Irene;D

  ResponElimina
 5. Hola sóc el Samuel.
  Es veritat pots escriure amb el cor i després coregir-ho amb el cervell.
  Jo ho faig a vegades quan escric una historia.
  Samuel

  ResponElimina
 6. Aquest conte m'ha agradat molt perquè explica que és important primer escriure amb el cor i després amb el cap ho arregles.
  a mi a vegades am funCiona i a vegades no.

  mar olmos :D

  ResponElimina
 7. M´ ha agradat aquest conte perquè un professor li deia no pensis
  escriu amb el cor.i després aquell professor li va dir escriu a l´ordinador no paris d´escriure .

  ResponElimina