divendres, 12 de febrer del 2016

Xerrada: Sortida viu el parc

Aquest matí, la Maria de l'Associació per a la Conservació de l'Entorn i la Recerca, ha vingut a la nostra aula a explicar-nos en que consistirà la sortida que farem, el dimarts dia 15 de març, a Hortsavinyà.

Mitjançant jocs i activitats molt lúdiques, hem fet un repàs de la vegetació i la fauna que podem trobar en l' espai natural d'Hortsavinyà. També, s'han aclarit alguns conceptes i hem pogut treballar continguts propis del medi natural d'aquest curs.
Aquí teniu les imatges:


Xerrada: Viu el parc

El dia de la sortida s'iniciaran les activitats a les 10 del matí i finalitzaran a les 14 hores. Els monitors i personal de l'organització ens aniran acompanyant d'activitat en activitat.

De les 14 hores a les 14:45h tindrem temps per dinar i, a les 14:45 hores, començarà un espectacle de cloenda que finalitzarà a les 15:30 hores. Llavors, ja podrem tornar a l'escola per fer la sortida a les 17h, com cada dia.

Pel dia de la sortida, es recomana portar calçat i roba còmode, una gorra, roba d'abric per si canvia el temps, protector solar per protegir-nos del sol i aigua. La sortida dura tot el dia per tant cal portar esmorzar i dinar. Ja donarem un full informatiu quan s'acosti la data de la sortida.
Ens ho passarem moooolt bé!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada