diumenge, 27 de setembre del 2015

Hola!!

Ja em començat un nou curs ple de esperances, reptes, nervis... però sobretot ple d'il.lusió i ganes de treballar.

Aquest curs ja fem cinquè, ja estem al Cicle Superior!!! i, en aquesta recta final de l'etapa de primària, volem posar totes les nostres ganes i tot el nostre esforç construïnt experiències que ens ajudin al llarg de la nostra vida.

Una de les primeres coses que hem fet ha sigut triar el nom de la nostra classe i, com que tots som molt "Minecrafteros", hem decidit ser els Creepers de l'escola Pallerola. Ja tenim moooltíssimes  idees per fer durant aquest curs al voltant del Minecraft i, algunes d'elles ja les hem començat a posar en pràctica.

També ens ha donat temps d'organitzar-nos, de conèixens una miqueta millor. 
En fi, que aquest curs promet...

De moment, estrenem aquest bloc "reutilitzat del curs passat" on podrem trobar diverses informacions, vídeos, música,  fotos de l'aula,  notícies... i, sobretot, activitats que ens poden ajudar a entendre una mica millor els continguts que anem treballant a classe. 

Esperem que us agradi!!!




1 comentari:

  1. Hola nens i nenes de cinquè sóc una nena del baix que anava abans el pallerola espero que vosaltres us esteu divertin molt el pallerola heu de profitar tot el que podeu bjs a tots i que us vagir molt bé cinqué dew :Ana Carolina espero que es tiguis molt bé manoli besitos :) :)

    ResponElimina